måndag 1 februari 2010

28.01.10

28.01.10 var en mörk dag. Min älskade moster somnade in tidigt på morgonen efter nästan 11 års kamp mot cancer. En fruktansvärd sjukdom som jag hoppas att vi snart kan hitta botemedel mot. Min härliga moster blev bara 52 år gammal. Alldeles alldeles för tidigt att lämna denna jord.
Siren har lärt mig mycket när det gäller både virkning, stickning och sömnad. Hon var en fantastisk sömmerska och jag vet att alla som kände henne håller med mig. Om jag en dag bara blir hälften så duktig som henne så är jag nöjd. Världens goaste moster - du är oerhört saknad!

Tyvärr slutade inte den tragiska dagen där. I samma hus, samma dag ramlade min älskade morbror ihop. Vi vet ännu inte varför hans liv så plötsligt tog slut. Endast 30 år gammal lämnade Roald-Børge oss. Min älskade morbror, min vän... Vi har haft så många underbara stunder tillsammans. För att citera min sambo "Det kunde vara 15 personer i ett rum. Alla kunde sitta helt allvarliga och tråkga. Men ni två, du och Roald-Børge skrattade alltid." Och det är sant. Det räckte att vi tittade på varandra så visste vi vad den andra tänkte på.


Det är så fruktansvärt orättvist. Vad är meningen med livet när två underbara människor ska lämna oss, på samma dag, i samma hus?

Ni är för alltid i mitt hjärta.

5 kommentarer:

fante sa...

Livet är inte rättvist. Jag beklagar sorgen :-( Kram.

KroKKoFin sa...

Usch vilka tragiska dagar du haft. Jag skickar en tanke och hoppas att den värmer i alla fall lite.

Anonym sa...

Hej!

Beklagar sorgen!! Ha det så bra bara du kan, jag har försökt få tag på dig, jag skickar massor med kramar till er. Om du vill sätter jag mig på första bästa flyg..vi finns för dig/er när helst du behöver det.

kram linda

Anonym sa...

Hejsan!

Försöker få tag på dig! skickar massor med kramar till dig. Bara säg till så kommer jag första bästa flyg, du ska veta att jag finns alltid för dig när du helst behöver det.

Kramar Linda

LizA sa...

Skickar en kram och beklagar förlusten!