tisdag 26 januari 2010

Väska och små gulliga vantar

Äntligen klar kanske man kan säga! Denna väskan har tagit sin tid. Inte för att jag stött på problem med sjävla väskan utan det har varit mer mig det varit fel på.

Väskan ska nu skickas till Sverige. Jag och http://krimskramsy.blogspot.com/ har gjort ett byte. Hon sydde en underbar brun hoodie till Oliver (som har använts flitigt) och nu får hon denna väskan.


Använde samma foder som i förra väskan. Jag gillar det tyget skarpt. Tycker det är så himla snyggt med en liten färg och mönster klick när man öppnar väskan.


Underbara Thea-Noelle fyller snart två år. En bra ursäkt att sticka något till henne. Ett par tumvantar i underbar lila melerad färg.

Sist men inte minst en liten efterlysning. Jag fick i ett av mina hemlis paket ett jättefint garn som heter Viking Sportsragg (multifärg 583). Jag har påbörjat att sticka ett par strumpor och inser nu att garnet inte räcker. Är det någon där ute som har ett nystan som vill göra ett byte med mig? Jag har massvis av olika garn i både ull och bomull om någon är intresserad.
Varför ett byte undrar ni kanske. Vore det inte lättare att bara köpa ett nystan? Saken är den att denna gången tänkte jag hålla mitt köpstopp och använda upp iaf hälften av det jag har hemma innan jag får lov att köpa mer!

3 kommentarer:

Jessica sa...

Hej, Jag har ett blått nystan av det garnet men jag vet inte om det är 583 för jag har inte kvar etiketten.Jag såg på Vikings hemsida att det fanns två blåa. Sen är det bara 40g jag har för jag har använt lite. Vad tror du? vill du att jag skickar så får du se om det är samma? eller ska jag lägga upp en bild på det i min blogg. Jag kan skicka till dig mot fraktkostnad bara. Inget byte alltså...

Krimskrams sa...

Åh så fiiin! Helt ljuvlig, jag älskar färgerna :-)

annaividavarlden sa...

Hej. gillar verkligen väskan du stickat. Har du tips på vart man kan finna mönstret till den? Eller har du stickat den utan mönster?

Mycket fin!!!