tisdag 28 oktober 2008

Hemlisbyte oktober

Ännu en hemlisomgång är över och denna fina mössa fick jag i brevlådan. Färgerna är urläckra och mössan passade perfekt. Den har redan kommit till använding flera gånger!
Den lilla present bredvid bestod av en påse smågodis från Sverige! Mums så gott! Ni kan bara ana hur glad jag blev när jag öppnade påsen och det första jag ser är Fudge och Geisha, båda är mina favoriter! Påsen var mycket fullare när den anlände till Norge men eftersom jag är ett godismonster så är det bara halva kvar!

Jag har ännu inte listat ut vem som är min hemlis. Tror jag avvaktar och ser resten av paketen innan jag besämmer mig helt. Tusen tack till dig min hemlis!




söndag 19 oktober 2008

Premiär för namnbanden

En god vän till mig har en liten dotter som precis fyllt år. Etfersom vi ska besöka dom imorgon så måste vi ju ha med oss något. Det blev till slut en mössa av det underbara kaniintyget.
Första gången jag sätter mina nya namnband på något jag ger bort så det är lite extra pirrigt! Nu hoppas vi att mössan passar hennes söta huvud.
Oliver provar mössan innan den packas ner i väskan.

tisdag 14 oktober 2008

Ett mini byte

Jag och Crochetra har gjort ett litet minibyte. Ett paket som hade blivit totalt misshandlat av tullen när dom letade knark innehöll två virkade muffins, en rosa och en turkos, och två virkade damsugare. Både jag och Oliver blev superglada. Den ena damsugaren ligger kvar i bilen så den hamnade inte på bild.

Efter mycket om och men så blev mina sydda muffins klara. Inte var det ett lätt mönster men jag hittade det iaf i Tildas julehus . Eftersom det dragit ut fasligt på tiden med mina muffins så skickar jag även med en liten överraskning till Crochetra . Vad det är får ni se senare!









tisdag 7 oktober 2008

Skänk pengar till Rosa bandet

Cancer är en fruktansvärd sjukdom och för att forskarna ska kunna hitta botemedel så behöver dom eran hjälp. Donera pengar till rosa bandet lämna sedan en kommenat i min blogg om hur mycket du har skänkt så är du med i utlottningen om en stickad sjal. Hur stor summa ni väljer att donera påverkar inte era chanser att vinna. Lämna också eran mailadress eller bloggnamn så jag vet hur jag ska kontakta er. Hur sjalen ser ut kan du se här . Den 31 okt kommer jag att lotta ut en vinnare.
(OBS färgen på sjalen kan variera från ovanstående bild)

Tillsammans kan vi göra skillnad!

fredag 3 oktober 2008

Namnlappar

Igår kom posten med en trevlig överraskning. Mina namnlappar! Många tankar fram och tillbaka vilken färg dom skulle ha, vilken textstil osv osv. Men sen kom jag fram till det att jag måste ju faktikst inte använda dom om dom inte blir bra! Då är det bara att beställa nya. Så det blev bruna lappar med turkos text. Brunt och turkost är ju så himla fint tillsammans!
Lapparna beställde jag här .